Az F8.60EF ErP készülék megfelel az Európai Unió energiahatékonyságra és környezettudatos tervezésre vonatkozó követelményeinek,energiahatékonysági osztálya „A”. A készüléket kiemelkedően magas hatásfok jellemzi.

A FŰTŐKÉSZÜLÉK FŐ TULAJDONSÁGA, HOGY IGAZODIK A HELYISÉG HŐIGÉNYÉHEZ

Ezáltal a beépített heti programozható termosztát segítségével kisebb hőigény esetén csökkentett terhelésen, míg nagyobb hőigény esetén teljes terhelésen tud működni, nem lobban be. A lobbanás mentes gyújtás jelentése, hogy a készülék indításkor csökkentett gázmennyiséggel üzemel, majd növeli a terhelést a hőigénynek megfelelően. Ezen követelmények teljesítéséhez a készülék rendelkezik a következő beépített műszaki egységekkel:
• Beépített, közvetlen gázszelep vezérlésére alkalmas heti programozható termosztáttal.
• Hőigényhez igazodó változó gázmennyiséget biztosító / szabályzó gázszeleppel

A FÉG "A" osztályú konvektor üzembe helyezésével keressen bizalommal:
Tel.: +36-20-442-5537
Tisztelettel várja hívását: Ivanovics Béla konvektor szakértő

EGYÉBB TULJADONSÁGAI:

A beépített, programozható szoba-termosztát segítségével szobánként valósíthatunk meg heti szinten előre eltervezett hőmérsékletszabályozási programokat, amivel a korábbi gázkonvektorokhoz képest jelentős energia-megtakarítást érhetünk el.
Az elavult, azbeszttömítéseket tartalmazó, kezdetleges vezérlésű készülékeket egy korszerű, energiatakarékos készülékkel válthatjuk ki.

HOL ÉS MIKOR VÁSÁROLHATÓ?

Az A-osztályú konvektoraink 2017.09.20-tól vásárolhatóak a Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szaküzletben, illteve a Fég márkaszervízeseknél.

MÉG TÖBB ’’A’’ OSZTÁLYÚ KONVEKTOR A FÉG-TŐL

2017. december 15-étől még több változatban kaphatóak a „FÉG” A osztályú konvektorai. Az új, GF26EF ErP 3Kw-os és GF36EF ErP 4Kw-os készülékek,a szeptember 20-ától kapható FÉG F860EF ErP mellet, megfelelnek az új európai uniós irányelveknek.A GF36EF ErP-nek és az GF26EF ErP-nek előreláthatóan a kiskereskedelmi eladási ára bruttó 145.000 forint illetve 140.000 forint lesz.

Forrás: MPF FÉG Kft.